2020, happy new year!

3 januari 2020 geschreven door Blog

Het is 2020!

De goede voornemens komen bij iedereen weer boven water. Om zo gezond mogelijk het jaar door te komen zijn er verschillende voornemens. Afvallen, gezonder eten, stoppen met roken, meer bewegen en minder alcohol drinken zijn de meest voorkomende.

Wordt 2020 jouw jaar?
Het jaar waarin jij niet teveel van jezelf vraagt om bovenstaande doelen te behalen. Maar op zoek gaat naar de juiste weg om het deze keer écht te laten lukken.

Goede voornemens, ze komen ieder jaar weer terug. Door hoge verwachtingen, eisen te stellen en radicaal te veranderen lukt het niet om het vol te houden. Het zorgt er juist voor dat jij na een aantal weken de handdoek in de ring gooit en terugvalt in het oude patroon.

Lieve mensen, voorkom de terugval en investeer in jezelf! Geef jezelf de tijd om veranderingen waar te maken, pas dan behaal jij jouw doelen!
Geef jij jezelf de tijd, dan worden jouw doelen gemakkelijk behaald, houdt je dit vol en helpt het jou gezonder te leven.

Het is niet gek dat je het lastig vind om de juiste weg te vinden. Vraag hulp aan professionals om jou te helpen!

Wil jij afvallen, meer bewegen en uiteindelijk een gezonde leefstijl creëren die bij jou past?
Laat mij jou helpen d.m.v. persoonlijke gesprekken en een voedingsplan gaan we samen werken aan jouw doelen en begeleid ik jou stap voor stap naar het beste resultaat.

Het leukste is dat mijn hulp vergoed wordt vanuit de basisverzekering. De minimale vergoeding is 3 behandeluren vanuit de diëtetiek.  Heb jij een aanvullende verzekering? Dan is de kans groot dat je extra behandeluren vergoed krijgt.

Durf jij het aan om de juiste stap te maken?
Bel of app naar 06-40267226 of mail naar hellen@foodchick.nl

WhatsApp WhatsApp Me!