Glucosesensor

28 juni 2023 geschreven door Blog

De voordelen:

  • Het aanbrengen van de glucosesensor is geheel pijnvrij! I know for sure, ik heb de sensor zelf ook twee weken gehad.
  • Het is gemakkelijk aan te brengen en bij te houden met je smartphone! Het enige dat je hoeft te doen is je smartphone langs je sensor halen en je voeding en beweging in te voeren.
  • Persoonlijker gaat het niet worden!
  • Eindelijk een oplossing vinden voor het afvallen!

Wat is de glucosesensor?

Met de analyse kan je 24/7 meten wat er met jouw bloedsuikerspiegel gebeurt. De sensor wordt op de achterkant van je arm aangebracht en zal gedurende 14 dagen alles registreren. Het enige dat jij nog hoeft te doen is je voeding en beweging bijhouden. Ik lees de resultaten van jouw metingen af en deze bespreken we in de praktijk.

Op basis van metingen kunnen we ervoor zorgen dat de hoge pieken vermeden gaan worden en jij dus effectief kan afvallen! Ook zul je merken dat je energieker en fitter wordt!
Het gaat hierbij niet om een enkele meting. De metingen kunnen 14 dagen lang constant bijgehouden worden met een minimaal tussenperiode van 15 minuten.

Waarom de glucosesensor?

– Je bent gefrustreerd omdat het afvallen niet lukt.
– Je bent vermoeid/ futloos en je kunt niet achterhalen waar dit mee te maken heeft.
– Je blijft met vragen zitten zoals: Hoe vaak mag ik per dag eten? Mag ik nog een tussendoortje?
Moet ik de koolhydraten vermijden, maken deze mij dik?
Kortom; Lukt het jou maar niet om jouw doel(en) te behalen en raak je alleen maar gefrustreerd?
Deze glucosesensor kan de oplossing zijn!

Jouw bloedsuiker heeft namelijk een grote invloed op jouw vetverbranding!ย Bestaat jouw bloedsuiker voornamelijk uit pieken en dalen? Dan raakt jouw lichaam uit balans. Is jouw lichaam uit balans, dan kan er geen vetverbranding plaatsvinden!ย Lukt het jou om dit te stabiliseren? Dan wordt ook de vetverbranding weer aangewakkerd.

De glucosesensor helpt jou om inzicht te krijgen in JOUW lichaam! Ieder lichaam is anders en reageert dus ook anders! Jouw voedingspatroon heeft hier grote invloed op!

Hoe gaat dit traject?

Eerste consult:
Voor de opstart van de glucosemeting kom je naar de praktijk. Ik begeleid je bij het aanbrengen van de sensor. De plaatsing is geheel pijnloos en binnen een seconde klaar! Daarnaast is het belangrijk om een app te downloaden op je smartphone zodat de metingen constant bijgehouden kunnen worden.

Tweede consult:
Na 7 dagen verwacht ik je weer in de praktijk. We gaan op dat moment samen jouw metingen en grafieken bekijken. Door de duidelijke inzichten die we hieruit halen geef ik je tips en adviezen voor de komende week.

Derde (laatste) consult:
Ook tijdens het laatste consult verwacht ik je in de praktijk. We gaan opnieuw samen de grafieken doornemen die je de afgelopen week hebt bijgehouden met een verbeterd voedingspatroon. Uit deze grafieken kunnen we (als alles goed is verlopen) goede resultaten op af lezen!

Het gehele traject met de BiometriQ glucosesensor komt op 299 euro (incl. BTW) inclusief de drie consulten.

WhatsApp WhatsApp Me!