Wie ik ben?

Ik ben Foodchick – Hellen ter Haar, woonachtig in Hellendoorn. In 2015 heb ik de opleiding voeding en diëtetiek afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Over Foodchick

Ik ben gefascineerd door de resultaten die geboekt kunnen worden door het aanpassen van een gezonde levensstijl. Om dit te bereiken is de combinatie van voeding en beweging ontzettend belangrijk. Het aanpassen van je eetpatroon hoeft niet eens heel moeilijk of tijdrovend te zijn, begin met kleine stapjes. Vervang bijvoorbeeld pakjes door verse kruiden, let op het aantal suikers op de verpakking en eet zo gevarieerd mogelijk. Het leuke aan gevarieerd eten is, dat dit per persoon verschilt. Ik geloof er dan ook niet in dat er een dieet bestaat die voor iedereen geschikt is. Juist door zelf recepten te zoeken en te proberen, daarnaast 100% focus op jouw eetpatroon te krijgen zal jij ontdekken hoe leuk het kan zijn om met voeding bezig te zijn. Door op maat gemaakte voedingsadviezen kunnen wij samen jouw doel bereiken, daar geloof ik in!

Door zelf veel te experimenteren met voeding en beweging weet ik dat het haalbaar is om een gezonde levensstijl aan te meten waar je fitter, energieker en blijer van wordt. Als diëtist wil ik jou motiveren, inspireren en begeleiden naar een gezonde levensstijl.

Naast de persoonlijke begeleiding ga ik voorlichtingen geven aan scholen en bedrijven, en sluit ik mij aan bij huisartsen om jou te helpen als jij een andere reden hebt om op je voeding te letten.

Foodchick is gespecialiseerd in:

• Overgewicht
• Ondergewicht
• Sport en voeding
• Diabetes mellitus
• Hart- en vaatziekten
• Maag- en darmklachten

Wil je meer informatie? Laten we een keer kennis maken onder het genot van een lekker kopje koffie.
Bel gerust op 06-40267226 en/of mail naar hellen@foodchick.nl

Ik sta als diëtist ingeschreven bij:

logo-circle
T. 06 40 26 72 26
E. hellen@foodchick.nl

  

WhatsApp WhatsApp Me!