Salade met biefstukreepjes

1 augustus 2018 geschreven door Recepten

Heb jij geen zin om lang in de keuken te staan met deze warmte, maar wil je wel iets gezonds eten? Deze salade met biefstuk staat zo bij jou op tafel!

Het enige wat je moet doen is de groenten snijden en de biefstuk en groenten te bakken. Alles verdelen over de borden en klaar is jouw gezonde maaltijd
Een heerlijke salade, die gemakkelijk te maken is, zie jij dit wel zitten? Laten we dan snel beginnen!

Ingrediënten:
– 2 stukjes biefstuk (80-100 gr. per stuk)
– 400 gram gemengde sla
– 1/4 komkommer
– ½ (rode) paprika
– 100 gram champignons
– 1 ui
– Snufje paprikapoeder
– Yoghurt/ sladressing

Bereidingswijze:
Verhit 2 eetlepels vloeibare bak- en braad in een koekenpan en bak hierin de biefstuk op hoog vuur voor ongeveer 1 minuut.
Draai het vuur lager en keer het vlees geregeld.
Beslis zelf of je de biefstuk rare, medium of well done gebakken wilt hebben.
Haal de biefstuk uit de pan en laat deze even liggen in aluminiumfolie.
Bak in dezelfde pan de ui, champignons en paprika kort aan en voeg hier een snufje paprikapoeder aan toe.
Snijd de biefstuk in reepjes. Verdeel daarna de sla met komkommer over 2 borden en voeg de biefstukreepjes samen met de gebakken ui, champignons en paprika toe.
Doe de dressing over de salade en klaar!
Bon appetit!

*Medium (ongeveer 4 min. bakken)

WhatsApp WhatsApp Me!