Pannenkoeken

31 juli 2017 geschreven door Recepten

Pannenkoeken, ik ben er dol op!
De ene keer eet ik ze als ontbijt en de andere keer als lunch.
Je hebt er weinig ingrediënten voor nodig, zijn makkelijk te maken en ook nog eens verantwoord! Genoeg redenen om te gaan bakken toch?

P.S. de overgebleven pannenkoeken neem je de volgende dag gewoon mee naar je werk om daar nogmaals te genieten van een heerlijke lunch!

Ingrediënten voor ongeveer 7 pannenkoeken:
80 gram speltmeel
120 gram havermout
400 ml amandel/kokosmelk
4 eieren
2 eetlepels kokosrasp (optioneel)
20 gram gebroken lijnzaad
kokosolie (om in te bakken)
Scheutje honing
1 banaan

Bereiding:
Doe alle ingrediënten, behalve de kokosolie, honing en banaan in de blender en mix tot een glad beslag. Verhit kokosolie in een koekenpan, schenk er vervolgens een scheut beslag in. Draai na een paar minuten de pannenkoek om, zodat ze aan beide kanten goudbruin worden. Snijd ondertussen de banaan in plakjes.

Gebruik als topping plakjes banaan, kokosrasp en een scheutje honing.

WhatsApp WhatsApp Me!